Alle gerechten worden in buffetvorm uitgeserveerd zoals in de Marokkaanse cultuur gebruikelijk is. We starten met vers muntthee en een heerlijk stukje baklava of mejdoul dadels gevuld met roomkaas en een walnoot. Na een korte introductie ga je in een tweetal aan de slag met één van onderstaande hoofdgerechten of met een bijgerecht. 

 

Hoofdgerechten:  

  • Tajine kruidige zalm met groenten uit de oven

  • Tajine gestoofd kalfsvlees met pruimen en abrikozen in hartige kaneel saus.  

  • Tajine gestoofde kip met amandelen, olijven en eieren in combinatie met couscous

  • Tajine 7 groenten couscous (vegetarisch).

  • Kip pastilla in bladerdeeg

  • Zeevruchten pastilla in bladerdeeg
  • Shahuka met gegrilde paprika's, tomaten en rundergehakt.

(Alle gerechten worden geserveerd met vers gebakken Marokkaans brood).  

 

Bijgerechten:

  • Falafel op een orientaalse salade 
  • Pittige gamba's in een tomatensalsa
  • Poké Bowl Couscous
  • Kruidige rode bieten- en aardappel salade.  

  • Frisse wortelsalade met limoen en chili.  

  • Smeuïge aubergine-salade met citroen en komijn.  

 

Onbeperkt drinken (inclusief alcoholische dranken).

 

Na afloop van de workshop krijg je alle recepten mee.